Lily

Hallo daar,

Ik ben Lily half Nederlandse half Colombiaanse meid 23j

Heb je zin om even lekker te genieten en ook te ontspannen? Ik geef erotische massages

Oké nog nooit een erotische massage gehad?

Je bent bloed geil en je hebt zin in iets nieuws. Nadat we hebben afgesproken je naar mijn werkruimte waar ik op jou zit te wachten in een mooi lingerie setje.. de pret kan beginnen!

Ik kleed me langzaam en sensueel uit, loop naar je toe en help je jouw kleding uit te trekken. Daarna gaan we samen douchen en voel je m’n zachte handjes die je heerlijk inzepen en kan je al een beetje voelen hoe zacht mijn lichaam is. Na de hete douche sessie gaan we beginnen aan een heerlijke ontspannende massage. Wanneer je heerlijk ontspannen bent voel je opeens een warm lichaam over je heen glijden.. met m’n lichaam vol olie Een combinatie van body to body/tantra massage. Daarna mag je je omdraaien en begin ik jou lekker te teasen.. laat je bijna komen en doe dan weer een stapje terug. Dan laat ik je weer bijna komen en neem ik weer een stapje terug. Steeds opnieuw tot het zo intens voelt tot je het bijna niet meer volhoudt.. en sluiten we af met een geweldig handmatig hoogtepunt. Waarna we ook weer kunnen afsluiten onder de douche.

Dit met 100% aandacht voor jou waarbij wederzijds respect en hygiëne hoog in het vaandel staan. Ik doe dit werk met plezier en vind het heerlijk om je te zien genieten. Ik vind het ook heerlijk om samen te genieten en elkaar te verwennen. Maar hiervoor vind ik het erg belangrijk dat er een goede klik is en ook dat wij elkaar wat beter leren kennen. Daarom heb ik besloten de 1e afspraak geen intiem te doen, hierna kunnen we kijken of er bij vervolg afspraak wel mogelijkheden voor zijn.

Bij vragen app me gerust.

Mijn karakter: vrolijk, enthousiast, open, optimistisch, uniek, speels en levensgenieter. Ik houd van reizen, leren, lezen.

Prijs massage handmatig hoogtepunt …

  • 60 minuten a €150 inclusief jacuzzi (indien beschikbaar)

Contact…

06-83253980
Kinky Advertentie


Gallery