Samira

Hoi Dames, Heren & Koppels…

Ik ben Samira Aminah, Nederlands sprekend, mengelmoes Oost Afrikaanse, Arabisch. Een stijlvolle, classy, sensuele & intelligente jonge onderneemster.

Een 100% natuurlijke exotische schoonheid met een Pocahontas verfijnd gezicht en een vriendelijke warme lach. Grote verleidelijke bambi ogen, mooi gevormde decolleté en volle ronde billen. Volslank, lekker stevig en gespierd, maar zacht, caramel zoet en zo goud als honing.

Mijn passie is al ruim 6 jaar om massages te geven vol liefde en overgave. Geef je aan mij over en ik begin met je voeten alsof je King Solomon of Queen Sheba bent, heerlijk opbouwend naar je kuiten en bovenlichaam. Professioneel, maar onvergetelijk erotisch, laat ik mijn zachte glanzende lichaam over jouw lijf glijden en zorg ik voor een hoogtepunt waar je nog lang over zult dromen.

Heb ik jouw aandacht getrokken 😉 Bekijk mijn WEBSITE voor MEER INFORMATIE en mijn video’s op mijn website voor een visueel voorproefje.

Een goede hygiëne en een goed verzorgd uiterlijk is voor mij een must om een unieke datebeleving te kunnen garanderen. Klasse staat bij mij voorop.

Massages zijn incl. drankje, douchen voor en na de massage.

– Discreet omgeving
– gratis parkeren
– Inloop douch

Bel of app mij voor een date en ik zal zo snel mogelijk reageren.

Tot snel X

Samira Aminah

Contact …

samiramassages.nl
06 26515563 (Whatsapp of bellen met nummerherkenning)

Mogelijkheden …

  • Body to body
  • Happy End
  • Nuru
  • Penis massage
  • Prostaat massage
  • Tantra massage

Recensies …

Citygirl.nl

Gallery …